Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alumil Rom Industry Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pergola bioclimatica Smartia PG160P Santorini
Brand
ALUMIL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Smartia PG160P Santorini, un sistem pentru pergole bioclimatice deosebite, se caracterizeaza prin durabilitatea ridicata si inovatiile pe care le incorporeaza, oferind solutii ideale de umbrire pentru aplicatiile exterioare. Este probabil singurul sistem de pergola care poate acoperi, in tipologii independente (fara montare pe perete), o suprafata de pana la 50 m2 cu doar patru coloane. Suprafata acoperita posibila poate fi chiar dublata adaugand numai doua coloane aditionale (adica 100 m2 cu doar 6 coloane), fara a afecta designul elegant si minimalist al pergolei.

Lamelele rotative reglabile pentru umbrire si protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile, precum si multitudinea echipamentelor disponibile, reflecta filosofia bioclimatica a sistemului si garanteaza conditii de viata excelente pe tot parcursul anului.

APLICATII: umbrire reglabila in resedinte de lux, hoteluri, gradini de acoperis, spatii comerciale, restaurante, saloane si locuri de luat masa.
FUNCTIONALITATE: bioclimatica, lamelele sunt motorizate.
PROTECTIE IMPOTRIVA PLOII: sistem special de etansare si de drenare a apei, care ghideaza apa de ploaie de pe acoperis pana in partea inferioara a stalpilor.
CARACTERISTICI SUPLIMENTARE: tesatura pentru ZIP-screen, obloane glisante cu rulare pe calea superioara, iluminare LED, sistem glisant din sticla, sisteme de incalzire si de sunet.
Din Gura in Gura